Booking af dagsbesøg med naturvejleder og naturlejrskole uden naturvejleder 2024-2025

Nu er det snart tid til booking af dagsbesøg med naturvejleder og overnatning i shelter uden naturvejleder for kommende skoleår 2024-2025.

Dagsbesøg med naturvejleder i skoleåret 2024-2025:

Vi åbner for bookinger til dagsbesøg med naturvejleder mandag d. 6. maj, sidste frist er mandag 3. juni. Mere info følger.

Den færdige årskalender for dagsbesøg forventes klar på hjemmesiden i løbet af uge 25.

Overnatning i shelter august 2024 til og med juni 2025:

Du kan sende dine ønsker til overnatning i shelter fra mandag 6. maj til mandag d. 3. juni, hvorefter kalenderen vil blive lagt på hjemmesiden senere samme uge (uge 23). Hvis der er flere, der ønsker samme datoer, vil de blive fordelt ved lodtrækning.

Ledige dage til overnatning i shelter i marts-juni 2024 kan fortsat bookes af skoleklasser i Herlev, Gladsaxe og Furesø Kommune efter først-til-mølle-princippet. Se kalenderen her.

Send en mail med nedenstående oplysninger til fiskebaek@herlev.dk

NATURLEJRSKOLE/OVERNATNING I SHELTER UDEN NATURVEJLEDER Skole og klassebetegnelse,navn,telefon,mailadresse,ønsket perioder,bemærkninger

NB. Ingen naturlejrskoler fra mandag til tirsdag pga. rengøring.

Læs om naturlejrskole/overnatningstur her: naturlejrskole

Vi glæder os til at se jer alle i 2024-2025

Foto: Jørgen Bentzen