Her booker du dagsbesøg og naturlejrskoler for skoleåret 2021-2022

Du er allerede nu velkommen til at fremsende din bookning af forløb for kommende skoleår. Bookingperioden løber frem til og med torsdag d. 3. juni 2021.
Den færdige årskalender for henholdsvis dagsbesøg og naturlejrskoler forventes klar på her på hjemmesiden senest mandag d. 21. juni.

Sådan gør du:
Selve bestillingerne foregår via mail og efter følgende fremgangsmåde:

I emnefeltet i mailen skrives – Bestilling 2021-22

Selve bestillingen foregår ved at du skriver en kommasepareret tekststreng efter en af nedenstående anvisninger og mailer den til naturskolen på fiskebaek@herlev.dk

Du vil modtage en retur-mail som kvittering for modtagelse af din bestilling, når den er håndteret af en naturskolemedarbejder.
Kommasepareringen er vigtig for det videre arbejde med bestillingerne.

Alle felter bedes udfyldt, og ingen mellemrum efter komma.

Ønsker du at bestille flere ture til den samme klasse eller til flere forskellige klasser, opretter du en ny linje for hver enkelt bestilling – men send gerne det hele samlet i en mail.

DAGSBESØG MED NATURVEJLEDER
Aktivitet,kommune,skole,klassebetegnelse,klassestørrelse,antal voksne,lærernavn,telefon,mailadresse,foretrukne perioder,kan ikke perioder,bemærkninger

NATURLEJRSKOLE UDEN NATURVEJLEDER
Kommune,skole,klassebetegnelse,navn,telefon,mailadresse,foretrukne perioder,bemærkninger

Eksempel på bestilling af dagsbesøg med vejleder.
Livet i dammen,Gladsaxe,Skovmose Skole,3.a,25,2,Holger Danske,20202020, h.danske@hotwings.com,forår og fredage,ikke mandage,vi er fleksible

Du kan se listen over aktiviteter og læse om indhold og eksempler på læringsmål for de enkelte aktiviteter ved at klikke herunder.

Dbh
Anne Merete; Marie-Louise og Søren
Fiskebæk Naturskole